Mal ord på sten - undgå dette klassiske fuck up

Det er simpelthen så hyggeligt at male på sten. Moder natur stiller ubegrænsede smukke lærreder gratis til rådighed. Frem med akrylmaling og tuscher. Mal dine yndlingsmotiver og hyg dig! 

Personligt ELSKER jeg at skrive ord på sten – det er mindfulness the easy way– total afslapning og krea-flow. Så her er en LOVE sten video i fuld længde til dig fra mig. Håber du vil male den og dele hvad du laver på sociale medier med #Kreativakrylmaling så jeg kan se hvad du fik ud af opgaven.


Det er populært at male og tegne på sten  

- fordi det er NEMT du skal ikke bruge ret meget grej og kan nemt pakke væk. Du kan hygge dig med andre, side ude en herlig sommerdag eller indenfor i blæst og regn.


Få den fulde video tilsendt på mail her


Undgå skuffelsen ved grimme bogstaver!

Når du skriver ord – vil du måske som mange andre (inklusiv mig) løbe panden mod muren. Teksten bliver ikke speciel køn og står dumt på stenen. Er de første bogstaver alt for store i forhold til resten? – Så er du snublet direkte i den klassiske fælde…. I den fulde video forklarer jeg også fif til hvordan du undgår at ryste meget når du maler din sten – det er også en ting der giver skuffelser for mange.  


JA TAK – send videoen, så får jeg fif til placering af bogstaver så det står flot hver gang


Du hører også mere om farvesammensætning - så det bliver pænt og harmonisk at kigge på. Du får mulighed for at stille spørgsmål og svar (hvis du er hurtig!) Skriv gerne en kommentar på bloggen nedenfor....

Måske du ønsker flere opgaver og nemme ideer fra mig? 

Jeg hører virkelig gerne hvad du fik ud af det. 

1 kommentar

Christina Christiansen
Admin
 

Skulle du opleve problemer med knapperne ovenfor og at melde dig til at få videoen så prøv her

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar