Gå fra HELVEDE til ELEFANTASTISK med mig...

Ekpressive abstrakte malerier  - ekpressivt landskab og elefant

Rejsen med nogle malerier kan godt være ulidelig lang! Her taler jeg af erfaring... man kan jo få lyst til at sætte ild på dem eller køre dem på småt brandbart i ren frustration. Derfor vil jeg gerne give dit et bud på at gå fra et "helvedes maleri" til elefantastisk med mig.... 


Har du et maleri liggende du ikke ANER hvad du skal stille op med? og kunne du være frisk på at se en elefant på det? 

Så del foto her på facebook af din bund

Og følg med på nyhedsbrevet fredag 4 Juni.


Der DELER jeg BÅDE tricket der hjalp mig med et maleri fra helvede som endte elefantastisk + jeg giver bud på hvordan andres F.ESK DIT maleri kunne se ud med en elefant på. 


Håber du følger med på nyhedsbrevet og på facebook - der er masser af inspiration og kreaboost - kvit og frit. 


Maleriet med Elefanten er en ny VIP opgave på skolen under ekspressivt abstrakt i store lærreder, og jeg kæmper helt tåbeligt med det. Det er optaget over et halvt år, og så ENDELIG brugte jeg et gammelt trick til at komme videre og det virkede. Det syntes jeg vi skal fejre med DU får lige præcis DET afgørende skridt der fik mig videre. 


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar