Fiber Paste - hvad er det hvad kan det bruges til

Fiber paste og out of Africa

Fiber Paste er et male medium, der giver en tør rustik overflade, der ligner håndlavet papir. Her er eksempel med Goldens Fiber Paste media

Du kan glatte overfladen med en våd palet kniv, eller lade den stå mere rå.

Når det tørrer, har det en off-white farve. Det bliver enormt sugende (absorberende) og det kan føles som om du har forvandlet dit lærred til papir.

Akrylmaling fortyndet med vand giver fede effekter.


Det er også rigtig fedt at bruge som slut effekt og lade stå råt - Eller køre det gennem en stencil - Det gør jeg i opgaven out of Africa.... er du VIP maleskolekursist (hvad er VIP?) - så finder du opgaven her 


Fiber paste og out of Africa

Alle mine workshops og undervisning er beskyttet af ophavsretsloven - kopiering er ikke tilladt med mindre du er kursist. Alle kursister opfordres til at give den gas og male løs, freestyle eller male en kopi du må endda sælge den - tak til alle der respekterer mit levebrød. 

Hvem skal (IKKE) købe Fiber Paste?

Fiber Paste er i absolut ”nice to have” og ikke need to have for langt de fleste Kreative Akrylmalere. Skal du til at købe dine første malemedier? så er anbefales det at købe f.eks. Basis Modelling Paste og en Basis Gel som start.

Dig der har et en godt udvalg af basis – medier og som er på udkig efter noget helt særligt til effekter. Dig som elsker papirlook, og mixed media og nørder meget med artjournaling eller ikoner – vil helt sikkert kunne få meget sjov ud af denne effekt. TIP køb en lille dåse sørg for at lukke den godt opbevar den uden den kommer i solskin og din bøtte holder længe min er mere end 7 år gammel.

Bliv MEGET klogere på materialer på Min maleskole online - ikke medlem overvej en VIP plads og få hele skattekisten af undervisning siden 2010. 

Flere fif - der kun koster din mail

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar