Kom i godt humør med den lille TV ugle

Skru op for humøret lær at male den lille TV ugle - dette maleri tilbyder jer dig også at få sendt adgang til i din mail og 3 mails der guider dig til at tage processen i 3 skridt - du får alt materialeinfo og ekstra fif til processen

 

JA TAK - jeg vil gerne have det sendt på mail

 

Du kan vælge at få det hele sendt på mail - hvis du ønsker at støtte min forretning og hjælpe mig økonomisk så jeg får råd til at lave flere af denne type initiativer kan du selv vælge et beløb du ønsker at give. 

 

KLIK HER - se de mange uglemalerier jeg har lavet til mine maleskoler siden start i 2010 - du får adgang til at lære dem alle og kopiere ideer, kompositioner og farver ved at blive VIP maleskolekursist. 

 

Hvis du syntes det er fantastisk at modtage gratis undervisning, som giver dig en seriøs smagsprøve af hvem jeg er som din online underviser - så hjælp mig dele budskabet ... det koster dig ikke en krone. Til gengæld øger du chancen for nogle vælger at "støtte min forretning med et frivilligt beløb" og vupti... jeg får råd til at at lave mere af den her slags "frivillig betaling".

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar