Bordpynt med Kreativ Akrylmaling

Som Kreativ Akrylmaler kan du sætte personligt præg på borddækning til konfirmation, bryllup, fødselsdage og andre fester - eller "bare" som pynt og hygge til hverdagen. 


Konfirmation - bordækning turkis.JPG

 

Til min datters konfirmation satte vi personligt præg på festen med håndmalede strandskaller og sten fra ferier, primært vores sommerhus. Vi havde turkis tema (min favorit phthalo turkis blev brugt). Alle sten og skaller blev doodlet med prikker og kummelurer - både som pynt og bordkort. 

Flere gæster fik pynt med hjem - og vi har stadig en samling i vindueskarme til pynt. 

Se opskrifter på pynt

 

Du kan bl.a. også få opskriften på de festlige sæbebobler sendt per mail

 

Festlige sæbebobler FB post pil op.jpg

 

Helt almindelige sæbebobler kan du pynte med lige præcis de farver der passer til din fest - er du til glimmer og glitter? så vælg sæbebobler på oversigten her - eller se video på maleskolen her

 

Det er ikke kun til fester denne ide kan bruges også til besøg af (børne)børn - børnefødselsdage og sjov i hverdagen... børnene kan evt selv være med. 

 

Pynt sæbebobler til fest.JPG

 

Instagram wall eller hyggepynt 

Med en stor gren - skaller - snor - limpistol og en god portion tålmodighed kan du bygge en Instagram wall til at tage fotos op ad til fest … eller bruge som pynt i dit hjem. 

Instagram wall foto ide.JPG

Til min datters konfirmation valgte jeg at farve noget dekorationstyl klippe det op i strimler for at det matchede vores turkis tema. 

og så så vores instagram wall  sådan ud in action... 

Instawall familiefoto og bordpynt.JPG

Ønsker dig en god fest - og masser af hygge i hverdagen

Del gerne ideerne med andre. 

1 kommentar

Heidi Petersen
 

Det du sagde i din live her til morgen at det betyder noget med en personlig pynt opdækning ved en festlig lejlighed, kan jeg kun skrive under på, er rigtigt.✏️👌
Jeg har det med bare som gæst at lave nogle små overraskelser som bare bliver lagt på bordet uden af værten ser det. 🙃
Og det kan være små tavler eller hjerter hvor der står små stikord om vedkomne eller hilsner med på vejen alt efter hvilken begivenhed der fejres - det har gjort stor glæde for hele festen og især værten.

Til min søns studentergilde lavede jeg en gæstebog som alle skrev en lille hilsen i, senere kom der fotos i fra selve dagen - og  på selve dagen syntes han at det var mega pinligt at mor havde været igang men i dag kigger han i den med glæde fordi der var alligevel mange ting han ikke huskede fra den dag ♥️

Så det er en win-win for alle at lave en personlig hilsen på den eller den anden måde 😊

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar