Indretter du med egne malerier?

Indret dit hjem

Indretter du dit hjem med egne malerier? håber du vil smide en kommentar med foto af dit hjem med malerier fra din egen hånd!

Jeg opfordrer alle mine kursister til at gøre hænge malerier op fra egen hånd, fordi det sætter et personligt og unikt præg på hjemmet... jeg vil gå så langt som at sige der er indretning med sjæl.

Indret med din kunst - Ingemai og hvad hun har fået ud af skolen.JPG

 

Derudover, er der tusindvis af kroner at spare på at kunne "klare" indretningen selv... og sikke en fleksibilitet ved at man bare kan skifte ud - sommer efterår vinter forår... forskellige årstider kalder på forskellige stemninger ikke?

Har du tænkt på det... 

Jeg har både malerier der har fast plads og nogle der er på "løbende udskiftning og fornyelse"... hvad med dig? fortæl gerne i kommentaren. 

Her er et eksempel hjemme fra en af mine kursister

VIP Magi - Palm.JPG

 

Her var lige 2 eksempler fra mine kursister Ingemai og Christina Palm - de er begge VIP kursister på alle maleskoler - det kan du også blive lige her hvis du har lyst... så er der over 100 malerier at vælge mellem hvis du gerne vil indrette dit hjem smukt.  (det er altså billigere end at købe malerierne - og det bedste er det får dit personlige præg).

Vis rigtig gerne med fotos i kommentar hvilke malerier du har hængende fra DIN hånd i DIT hjem.

3 kommentarer

Ninna Bock Bock
 

Til lykke CC med alt det nye 😊❤️

Læs mere
Læs mindre
Cristina Christensen
 

Tillykke med den nye side...alt skal nok komme godt igang og blive fedt 😍👍

Læs mere
Læs mindre
Anne Grethe Lunde
 

Gratulerer med ny hjemmeside❣️😊

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar