Skolen / Materialer / Leverandører
 
 

Leverandører

Lad mig starte med at svar på hvor jeg handler mest selv lige nu online handler jeg hos www.cchobby.dk & www.artdevos.dk 
Hos www.kunstnerfaver.dk du kan handle online, eller i butikken på Frederiksberg.  og sidst men ikke mindst er jeg så heldig at vi har fået en rigtig hyggelig hobby og kunstnerbutik lokalt i Slangup hvor jeg bor www.Creativehobbyart.dk - de har et endnu større sortiment i deres onlinebutik end i forretningen.
 
I den mere billige ende anbefaler jeg Bilka.dk og Søstrene Grene
 
Trin 1 Godt igang
Bilka.dk, Søstrene Grene, Supermarkeder og Byggemarkeder. 
 
Af de 3 vil jeg anbefale Søstrene Grene, hvis du har en butik i nærheden, du kan ikke handle på nettet men tjekke hvor butikkerne er på www.grenes.dk
 
 
Trin 2 Seriøs HobbyTrin 3 Proffessionelt grej typisk samme steder
 
www.Creativehobbyart.dk Slangerup - det sted jeg lejer lokaler v. undervisning 
www.kunstnerfaver.dk  Frederiksberg
www.stelling.dk  København
www.vindelev-ramme.dk Tørring (tæt på Vejle)
www.boesner.dk  kun på nettet
www.maktub.dk  Djursland
www.Kunstvaerket.com Grenå (fysisk butik)
Sadolin farveland - Lene anbefaler den i Åbenrå
www.bilka.dk (kun trin 2) online butik og ofte gode tilbud i avisen
www.pandurohobby.dk (kun trin 2) Se forhandlere på deres side.
www.avformshop.dk (kun trin 2 - og til større indkøb)
 
 
Der er også mange andre steder, men min pointe har været at anbefale de steder jeg har bedst erfaringer med. Der vil typisk lokalt være en hobby forretning eller to.
 
Jeg vil anbefale dig "oplevelsen" af at gå ind i en butik fysisk kigge på materialerne og give dig god tid til bare at summe lidt rundt og være vild nysgærrig. Spørg løs ekspedienterne er typisk rigtig dygtige og deler gerne ud.
 
www.kunstnerfaver.dk, Gl. Kongevej 148 Frederiksberg, min primære leverandør pt. fordi jeg simpelthen synes godt om Dennis og de råd han giver. Super god service.
 
www.stelling.dk, City Kunstnerartikler bla. på Amager torv, fantastisk forretning super hyggelig men nok også det dyreste sted. Jeg må altid derind, når jeg en sjælden gang er i København, bare fordi butikken er hyggelig. Har også handlet online - upåklagelig service.
 
www.artdevos.dk, Klosterport 4, Århus, jeg har gode erfaringer med at handle over nettet. Kører en sjælden gang tilbud på Golden - og så shopper jeg amok...Knap så fancy hjemmeside, men hvis du kan se bort fra det og ikke lader dig irretere så er det et fint sted at handle.De er meget fornuftige med priserne.
 
www.pandurohobby.dk Fysiske butikker over det meste tjek hjemmesiden. 
 
www.boesner.dk bemærk dette er et tysk firma. Jeg har brugt dem til køb af lærreder. Er du momsregistreret kludrer de nogle gang i det, hvilket kan gøre købet ret dyrt. Lige pt. køber jeg primært lærreder hos Dennis fra Kunstnerfarver.dk
 
http://www.jydsk-ramme.dk/ jydsk ramme og listefabrik i Århus. Jeg har brugt dem flere gange over nettet, fin levering god kvalitet. De har også maling af mærket "System 3" det er helt ok til trin 2.
 
www.blindramme.dk jydsk Blindrammefabrik i Lystrup, du skal ringe til dem.
 
www.galleriroholt.dk Galleri Roholt er anbefalet af Lene du finder dem på Islandsgade 1, Esbjerg, og kan også handle online.
 
www.maktub.dk Gl. Landevej 11, Ørbæk Skov  -  8586 Ørum Djurs. Hun forhandler b.la. Golden akrylmaling. Personligt ringer jeg til hende når jeg løbet tør for maling i sommerhuset i Grenå, og "tanker" op, men ring altid forud for ankomst for det er ikke altid hun har åbent. Hun spænder selv lærreder op, og har også nogle billigere allerede opspændte lærreder.
 
www.kunstvaerket.com Kaniikegade 20 - 8500 Grenå, telf 86332170, En lille hyggelig butik med åbnet atelier og udstilling, som jeg faldt over sidst jeg var i sommerhuset.
 
www.cchobby.dk Jeg har handlet via nettet, de er leverandører til institutioner, men du kan også købe privat. Det jeg vil fremhæve er at du kan købe anderledes sjove værktøjsredskaber til yderst fornuftig pris se blandt andet klippet hvor jeg åbner en kasse derfra her
 
www.avformshop.dk Her har jeg endnu ikke handlet selv, de ligner lidt Creativ Company  fra hvad jeg kan se på nettet.
 
Christina Christiansen